bugün

sevdiği entry'ler

sözlükçülerin başından geçen doğaüstü olaylar

yıllar önceydi.. akşam tv karşısındaydım..

ülke tv'de yayınlanan nöbetçi filozof adlı program'a takıldım. programda " insanın hayvana, hayvanın insan bakışı " konusunda felsefinin sınırları içinde akıl yürütülmeye çalışılıyordu. bu bağlamda konuşmacının biri adını hatırlayamadığım bir filozofun başından geçen bir olayı anlatıyordu. filozof banyo yapmak için soyunduğunda karşısında kedisini görür. ve utanır. bu filozofun kafasında bazı soru işaretlerine yol açar. kediden utandığı için insanlığından utanması gerektiğini felan düşünür. kısaca böyle bir şey idi anlatılan. sıkılıp kanal değiştirdim. okan bayülgen'in programı zaga ya geçtim. okan konukları arasında olan esmer güzeli bayana bir soru yöneltti soru aynen şuydu; " kimin karşısında soyunmaktan utanırsın? " okan'ın aldığı cevap için sıkı durun; " kedimin! "bismillahirahmanirrahim!

aktrollerin çıldırması

Seçim yaklaştıkça gözle görünen gerçek.

geliyor gelmekte olan tabii.

Çıldırın! Çıldırın!

hakaret edene verilebilecek en iyi cevap

" siktir ! " en güzelinden bir cevaptır.

20 yıl öncesinin nesini özlediniz

Mahalledeki arkadaşlarla sokakta serseri gibi takılmak. Yan sokaktaki yıkık dökük binanın içine girip boş boş maceralara atılmak. Leğen ya da tepside beyblade tokuşturmak. iddasına taso oynamak diye sayılabilir efendim, evet.

sözlük yazarlarının en çok izlediği filmler

Yüzüklerin efendisi serisi
Batman serisi (c.bale)
Harry potter serisi
John wick serisi.

istanbul da deprem mi oluyor

Kayıtlarda yok bi şey.

aleviye oruç tutuyor musun sorusu

Aleviler oruç tutuyor. 12 gün ama ramazan ayında değil, başka bir zamanda. Muharrem ayında galiba.

aleviye oruç tutuyor musun sorusu

Sivasli bey yap kardeşim bir tane zülfikar dövmesi koluna bir daha soruyorlar mı bakalım.

sivasli bey

Son durum ne kendisinden bilgi alabilen var mı ?

13 kasım 2022 istiklal caddesindeki patlama

Pazar günü Anadolu yakasına geçerken yan yolu görüp "bugün herkes taksim'e gidiyor galiba" demiştim. Hatta eşim "nereden aklına geldi taksim" Dedi o akşam. Niyeyse taksim geldi o gün aklıma. Sonra gittiğimiz evde otururken emniyet çalışanı bir kaç tanıdık patlamayı söyledi. Hepimiz şok geçirdik ve haberleri açtık. Herkesin keyfi kaçtı tabiki. Patlamaya dair görüntüler vs. Hepsi çok korkunçtu. Başımız sağolsun. Dilerim Allah'tan bir daha yaşanmasın. Bu son olsun!

dün gece tunus lu müşteriyle tartışmam

i m from where yiğit is harman demeliydin.

dün gece tunus lu müşteriyle tartışmam

i'm from tunus ne la?))) KAc kere gittim tunusa. alayi fransizlarin gotunu yalayan, pislik-harabe bir ulkede yasayan insanlar. yerim onun havasini. koyaydin kafayi iki kasinin arasina.